Om Svensk Bildkraft

Vi är

Svensk Bildkraft samlar de mest rutinerade fotograferna i landet, fotografer som älskar och brinner för sitt yrke och sitt hantverk. Hos oss finns både reklamfotografer och porträttfotografer, vi vill ge dig som kund ett brett utbud. Vi står för kvalité och ett professionellt bemötande.

Om oss

Björn och Hans som driver Svensk Bildkraft arbetar som fotografer och driver fotostudios på varsitt håll. Vi har varit i branschen runt 30 år och har stor erfarenhet av yrket och vet vad som behövs för att man ska hänga med i en bransch som kräver mycket kunnande och framåtanda. Vi arbetar båda med porträtt till privatpersoner och reklam för företag. Vi har arbetat tillsammans med olika projekt och andra konstellationer inom branschen runt 15 år. Vi är båda väldigt drivande och vet att tillsammans är vi fotografer starka.

För fotografen

Vi har många års erfarenhet av adresserad reklamutdelning och vet precis vad som behövs för att fler kunder ska upptäcka just dig. Du väljer utseende och vart du vill att de ska skickas, resten sköter vi. Vi ordnar trycket av broschyrer, kort m.m., införskaffar adresser och postar.

Är du fotograf och vill ansluta dig till vårt gäng är du välkommen att höra av dig till oss med en intresseanmälan.